Lähetystyö

"Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille." Mark. 16:15

Lähetystyö lähtee läheltä. Lähetystyöllä on monet kasvot ja monta muotoa.

AJANKOHTAISTA! MYYRILÄN KAHVILA ON SULJETTU TOISTAISEKSI. MYÖS NAISTENPIIRI JA LÄHETYSTYÖN TILAISUUDET ON PERUTTU. SEURAA ILMOITTELUA PAIKALLISLEHTIEN  KIRKOLLISISTA ILMOITUKSISTA JA KOTISIVUILTAMME.

Myyrilän kahvila:  Kahvila sijaitsee terveyskeskuksen vieressä. Samassa rakennuksessa on myös museo. Kahvilatoimintaa pyörittävät eri yhdistykset. Kahvila on avoinna arkisin ma-pe klo 9-14. Lähetystyön käsitöitä on  myynnissä Myyrilässä, jossa lähetysväen kahvitusvuoro on keskiviikkoisin. Uusia talkoolaisia toivotaan kahvitusrinkiimme mukaan. Ompelu-/ porinaseuroja on kerran kuussa Myyrilässä ks. kirkollisista!

Naistenpiiri  tiistaisin seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa klo 18-20 (käynti päiväkerhon ovesta). Iltateetä ja jutustelua. Vapaaehtoinen teeraha Sansalle Intian gujaratin-kielisiin Toivoa naisille -ohjelmiin.

NIMIKKOTYÖ:

Haapaveden seurakunnalla on kaksi nimikkosopimusta Suomen Lähetysseuran kanssa:

• Shanti Dhading Yhteisön terveydenhuoltohanke Nepalissa
  • Marko Hanslian, pulaarin kielinen VT:n käännöstyö Senegal/ Suomi

Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kanssa: nimikkolähetti Sakari Heinonen,  SAT-7 työ Kyproksella.

MAF:n kautta tuemme Sirpa ja Roy Rissasen työtä Mongoliassa. Sirpan lähettijärjestönä toimii Sansa.

Nuorten lähetyskohteet:

• kummioppilas Sila Panna Bangladeshissa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta. Sila on 9-vuotias tyttö ja opiskelee  Uzirpurin koulussa.
  • Pia ja Mikko Pyhtilä perheineen Tansaniassa (SLS). Tällä hetkellä Pyhtilät ovat kotimaan jaksolla.

Lisäksi tuemme:

• Naisten piiri tukee Medialähetysjärjestö Sanansaattajien kautta Toivoa naisille radio-ohjelmia Intiassa gujaratin kielellä.
  • Lähetystorin tuotosta puolet ohjaamme Inkerin kirkon työlle Harlun srk:ssa Uusheräyksen kautta

Haluatko sinä tukea lähetystyötä? Tule mukaan vapaaehtoistyöhön! Talkootyössä on jatkuvasti paikkoja. Vapaaehtoisten apu on tosi tärkeää varsinkin myyjäisjärjestelyissä ja lähetystorilla. Lipaskeräyksiäkin meillä on silloin tällöin.

Esimerkkejä toiminnastamme:

• Munkkimarkkinat  vapun tienoilla
  • Äitienpäivälounas
  • Juhannus- ja joulumyyjäiset
  • Lähetystilaisuuksia
  • Kauneimmat joululaulut
  • Rovastikunnan ja hiippakunnan toiminta
  • Lähetyskynttelikkö kirkossa
  • Adressi- ja korttimyyntiä
  • Kouluvierailut
  • Naistenpiiri ti klo 18 seurakuntakeskuksessa - seuraa kirkollisista mahdolliset muutokset

Materiaalilainaamo: lähetystyötä ja kohteita esittelevää materiaalia, videoita, lehtiä ja esitteitä voi lainata lähetystoimistosta. Materiaalia löytyy myös lähetysjärjestöjen sivuilta

TYÖNTEKIJÄT:

Maarit Salmikangas, lähetyssihteeri/ lastenohjaaja puh. 044-3598 523.
Jari Lehto, lähetyspappi, kappalainen, 044-3598 526