Diakonia

Diakonia on rinnalla kulkemista eri elämän tilanteissa, niin ilossa kuin surussa. Se on rohkaisua jaksamaan, toivon etsimistä, huolien jakamista ja niiden kantamista yhdessä. Työ on ohjaamista, kuuntelemista ja sielunhoitoa.

Kun tarvitset kuuntelijaa, keskustelua tai apua ongelmiisi, ota rohkeasti yhteyttä. Etsitään yhdessä ratkaisu eteenpäin.

Kerhotoiminta: KERHOTOIMINTA ON PERUUTETTU!

Seurakuntakerho n. joka toinen tiistai klo. 12 seurakuntakeskuksessa,

Näkö ja kuulokerho yhdistynyt KorSi-kerhoksi  kerho kerran kuukaudessa: tiistaisin klo 12

Sururyhmä

Diakoniatoimistossa  puhelinvastaanotto, joilloin voit sopia vastaanottoajan

(päivystys vain maanantaisin klo 9 - 11)

Kaikesta toiminnasta tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa keskiviikkoisin Haapavesi-lehdessä ja keskiviikkoisin Kalajokilaaksossa.

Työntekijät:

Hannele Ollila, diakonissa

Aila Helander, diakonissa  , tavattavissa Haapavedellä parillisilla viikoilla

Mauno Soronen, kirkkoherra, diakoniatyöstä vastaava teologi

Sähköpostiosoitteet:

Auttamassa mukana:

Ystävätoiminta:

Seurakunnan ystävätoiminnan kautta moni yksinäinen on saanut lähelle kuuntelijan ja lähimmäisen. Ystävä käy tapaamassa yksinäisiä, eri-ikäisiä ihmisiä tarjoten juttuseuraa ja kuunteluapua. Ystävätoimintaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä diakoniatoimistoon

Perheasiain neuvottelukeskus, puh. (08) 425 990, Ylivieska.

Palveleva puhelin päivystää joka ilta klo 18-24, puh. 0400 221180, voit soittaa nimettömänä

Ystävänkammari  joka toinen keskiviikko, parittomilla viikoilla,  klo 12.30-14.00 vanhustentalon kerhohuoneessa Urheilutiellä, Ruokailun aloitamme klo 11.00

Diakoniatyöntekijät/papit käyvät onnittelukäynneillä 80, 85, 90 ja yli 90-vuotiaiden seurakunnan jäsenten luona! Voit myös soittaa ja sopia tapaamisajan tai ilmoittaa jos ette ota vastaan koronatilanteen vuoksi.

Vuonna 2019 järjestettiin 70- ja 75 vuotta täyttäville srk:n jäsenille yhteiset syntymäpäivät su 25.8.2019. Vuonna 2020 syntymäpäivät on su 23.8.2020

Vuodesta 2018 alkaen 75-vuotiaiden onnittelukäyntejä ei enää käydä. Mikäli kuiten toivotte että srk:asta käydään 70 ja/tai 75 vuotta täyttävän luona, olethan yhteydessä diakoniatyötekijöihin.