Juhannuksen juustokeittovaraukset 13.6.2019 mennessä

Varmista juustokeiton saanti: Varaus 13.6. mennessä soittamalla tai tekstiviestinä emännälle p.045 1115 003 tai soittamalla kirkkoherranvirastoon 044 3598 500. Huomio: ethän jätä tilausta puhelimen vastaajaan. Tuo oman astian keittiölle tai virastoon ennen myyjäisiä (teippaa nimesi ja toivottu litramäärä astiaan).

Talkoot 17 - 19.6. keittiöllä: Tervetuloa mukaan uudetkin talkoolaiset. Tehtäviä on monenlaisia ja ilman vapaaehtoisten apua myyjäiset eivät onnistu. Vapaaehtoisten apu on siis todella tärkeää!

Lahjoitukset tervetulleita: Haluatko osallistua myyjäisiin, mutta et pääse talkoisiin? Olemme kiitollisia erilaisista lahjoituksista esim. jauhot, sokeri, kananmunat, raparperi, kuivakakut, arpavoitot ym.

Myyjäisten tuotto: tilitetään ensin seurakunnan Lähetyskannatusrahastoon, josta varat ohjataan lähetystyön johtokunnan päättämiin avustuskohteisiin lähetysjärjestöjen kautta sekä lähetyskasvatukseen omalla paikkakunnalla.

Lisätietoja juhannusmyyjäisistä lähetyssihteeriltä puh. 044 3598 523.