Juhannusmyyjäiset ke 19.6.2019 klo 17:00

Lähetystyön perinteiset JUHANNUSMYYJÄISET  Ke 19.6.2019 klo 17.00  Haapaveden seurakuntasalissa

Myytävänä juustokeittoa 10 e/ l ja leivonnaisia (raparperipiirakkaa, pikkupizzoja, rieskaa, pullaa) ja arpoja.

Varmista juustokeiton saanti: Varaus 13.6. mennessä soittamalla tai tekstiviestinä emännälle p.045 1115 003 tai soittamalla kirkkoherranvirastoon 044 3598 500. Huomio: ethän jätä tilausta puhelimen vastaajaan.
Tuo oma astia keittiölle tai virastoon ennen myyjäisiä (teippaa nimesi ja toivottu litramäärä astiaan).

Talkoot 17 - 19.6. keittiöllä: Tervetuloa mukaan uudetkin talkoolaiset. Tehtäviä on monenlaisia ja ilman vapaaehtoisten apua myyjäiset eivät onnistu. Vapaaehtoisten apu on siis todella tärkeää! Maanantaina talkoot alkavat klo 10.00 (käynti keittiön ovesta viraston takaa).

Lahjoitukset tervetulleita: Haluatko osallistua myyjäisiin, mutta et pääse talkoisiin? Olemme kiitollisia erilaisista lahjoituksista esim. jauhot, sokeri, kananmunat, raparperi, kuivakakut, arpavoitot ym.

Myyjäisten tuotto: tilitetään ensin seurakunnan Lähetyskannatusrahastoon, josta varat ohjataan lähetystyön johtokunnan päättämiin avustuskohteisiin lähetysjärjestöjen kautta sekä lähetyskasvatukseen omalla paikkakunnalla.

Lisätietoja juhannusmyyjäisistä lähetyssihteeriltä puh. 044 3598 523.