Joulumyyjäiset ja talkoot

Lähetystyön perinteiset joulumyyjäiset ovat 19.12. klo 17 seurakuntasalissa.
Tapahtuma alkaa kirkon puolella pienellä hartaudella ja infolla klo 16.50. Mukana myyjäisissä ovat myös nuorisotyö, kirkkokuoro, Salopartio, Uusheräys ja Kansanlähetys (Sakari Heinosen tukemiseksi).
Myyjäistuotteet maksetaan käteisellä. Ennakkovarauksia ei voi tehdä vaan tuotteet ostetaan paikanpäällä. Jos et itse pääse myyjäisiin niin pyydä ystävältä apua.

Myyjäistalkoot keittiöllä:
Ma 17.12. klo 9.00 alk. Teemme limppuja ja lanttulaatikkoa. Keitämme puuroa muihin laatikoihin.
Ti 18.12. klo 9.00 alk. Valmistamme porkkana- ja maksalaatikkoa
Ke 19.12. klo 8.30 Leivomme rieskaa ja pullaa
Käynti talkoisiin keittiön takaoven kautta.

Talkooapua kaivataan:
Pääsisitkö ja haluaisitko sinä mukaan auttamaan? Talkoissa on monenlaisia tehtäviä limpunteosta sokerin sirotteluun ja pakkaamiseen. Tule rohkeasti mukaan. Kokeneemmat talkoolaiset ja emäntä opastavat.
Myös kotona voi leipoa, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla talkoisiin. Esim. kuivakakkuja ja pipareita voi lahjoittaa myytäväksi.

Lisätietoja: puh. 044-3598 523 lähetyssihteeri, 045-1115 003 emäntä.

ISÄNPÄIVÄLOUNAAN tuotto oli 1259 euroa. Kiitos Mieluskylän diakoniatoimikunnalle suuresta avusta ja lahjoituksista!