Haapaveden seurakunnassa on haettavana

SUNTION OSA-AIKAINEN (80 %) TOIMI

Tehtäviin kuuluvat suntion palvelutehtävät jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, osallistuminen hautaamiseen ja hautausmaan hoitoon sekä seurakunnan kiinteistöjen huoltoon.

Haemme työntekijää, jolla on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön työkokemus. Arvostamme sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, joustavuutta, vastuullista työotetta ja sitoutumista kirkon tehtävään.

Haapaveden seurakunnassa on kirkko ja seurakuntakeskus, siunauskappeli ja leirikeskus sekä nuorisotila Arkki.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa khra Mauno Soronen, 044-3598516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., talouspäällikkö Sirpa Salo, 044-7275515, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa to 15.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi, kuoreen merkintä ”suntio” tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hiihtotapahtuma Aakonmajalla su 17.2.2019 alkaen klo 12

Hiihtotapahtuma Aakonmajalla, Korkatissa, Turvetie 1272.  Sunnuntaina 17.2.2019 alkaen klo 12.

Tule mukaan ulkoilemaan, hiihtämään, paistamaan makkaraa, kahvittelemaan kodassa ja seuraamaan jännittävää Riemukierroshiihtoa.

Lapsille on myös omaa ohjelmaa.

Riemukierroshiihto hiihdetään klo 13, jossa hiihtäjät hiihtävät  850 metrin kierrosta 45 minuutin ajan.

Sponsorit maksavat hiihtäjän kiertämien kierrosten mukaan! Vielä ehdit sponsoriksi/hiihtäjäksi. Tarkemmat tiedustelut Hannele Ollilalle 044-3598 513

Tuotto yhteisvastuulle!

HAUTAUSMAAN KESÄTYÖNTEKIJÄ 2019

HAUTAUSMAAN KESÄTYÖNTEKIJÄ

Haapaveden seurakunnalla on haettavana 11.03.2019 mennessä kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille.

Kesätyö on seurakunnan eri kiinteistöillä ja hautausmailla tehtävää puutarhatyötä. Työtehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaus, kukkien istutus ja kastelu, rikkaruohojen kitkeminen ym. hautausmaa-, puutarha- ja kiinteistötyöt. Työ on osa-aikatyötä, 6 h/pv, työnkesto 1-1,5 kk. Edellytämme kesätyöntekijältä vähintään

17 v. ikää. Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.

Hakemuslomakkeita on saatavana kirkkoherranvirastosta, jonne lomakkeet voi myös palauttaa tai postitse osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5 86600 HAAPAVESI. Kirjekuoreen merkintä ”kesätyö”.

YHTEISVASTUUKERÄYS ALKAA SU 3.2.2019

Valtakunnallinen yhteisvastuukeräys alkaa su 3.2.2019.  Haapavedellä aloitus su 3.2. klo 11 jumalanpalveluksella, jonka jälkeen keräyslippaiden jako ja infotilaisuus sekä ruokailu. Keräys suoritetaan keskustan alueella su 3.2. aikana.

Myös sivukylillä kerääjille ruokailu ja lippaiden jako (sivukylillä keräysaikaa maaliskuun loppuun saakka), Vapaaehtoisia kerääjiä tarvitaan!

KINKERIT 2019

Kinkerit aloittavat ti 15.1.2019. Kinkeripaikkoja eri kylillä 16.  Kinkerit alkavat kahvitarjoilulla klo 18.30. Kahvien aikana voi ostaa arpoja, arpojen tuotto yhteisvastuulle. Arpajaispalkintoja voi tuoda tullessaan, pienikin voitto on tervetullut!

Viimeiset kinkerit su 24.2. Kirkonkylällä.

Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta!