Haapaveden seurakunnassa on haettavana

SUNTION OSA-AIKAINEN (80 %) TOIMI

Tehtäviin kuuluvat suntion palvelutehtävät jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, osallistuminen hautaamiseen ja hautausmaan hoitoon sekä seurakunnan kiinteistöjen huoltoon.

Haemme työntekijää, jolla on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön työkokemus. Arvostamme sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, joustavuutta, vastuullista työotetta ja sitoutumista kirkon tehtävään.

Haapaveden seurakunnassa on kirkko ja seurakuntakeskus, siunauskappeli ja leirikeskus sekä nuorisotila Arkki.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa khra Mauno Soronen, 044-3598516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., talouspäällikkö Sirpa Salo, 044-7275515, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa to 15.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi, kuoreen merkintä ”suntio” tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit ovat 18.11.2018

Seurakuntavaalit toimitetaan neljän vuoden välein. Marraskuussa 2018 valitaan 400 seurakuntaan yhteensä noin 9000 uutta luottamushenkilöä. He päättävät mm. siitä, keitä valitaan seurakunnan työntekijöiksi, minkälaisia kerhoja pidetään ja keitä autetaan – missä ja miten.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen.

Tavoitteena on saada jokaiseen seurakuntaan kaikenikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia luottamushenkilöitä eri aloilta. Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Nyt on aika asettua ehdolle!

https://www.seurakuntavaalit.fi/seurakuntavaalit-2018 sivustolla on informaatiota siitä, kuka saa äänestää, missä voi äänestää, miten asettua ehdokkaaksi ja tärkeitä päivämääriä.

Lähetystyön kuulumisia

Kiitos juhannusmyyjäisistä! Kiitos kaikille eri tavoin juhannusmyyjäisiin osallistuneille, lahjoittaneille ja talkoolaisille. Kiitos myös Pohjolan Maidolle ja maitokuskille yhteistyöstä. Myyjäisten tuotto oli 3000 euroa - hieno summa, joka ohjataan lähetystyöhön kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta sekä lähetyskasvatukseen omalla paikkakunnalla.

Myyrilän kahvila avoinna ma-to klo 9-14. Keskiviikkoisin lähetyksen kahvilavuoro. HUOM! Heinäkuussa kahvila suljettu, jolloin kahvit voi käydä nauttimassa Paakkilan puutarhalla järven rannassa.

Päivän retki Utajärvelle  Oulun hiippakunnan lähetysjuhlille la 1.9. Ilmoitt. ja lisätiedot heinäkuussa virastosta p. 044 3598500, jonne voi myös ilmoittautua. Pieni kyytimaksu, perillä omakustanteinen ruokailu. Ohjelma www.utajarvenseurakunta.fi/lahetysjuhlat .

Hiljaisuuden retriitti lähetystyön talkoolaisille, Myyrilän lähetystorilaisille, naistenpiiriläisille ja pyhäkoulunopettajille 18.8. Hammasniemessä. Ks. kirkollisista lisätietoja ja ilmoittaudu ajoissa kirkkoherranvirastoon.

Kirkkoherranvirasto avoinna

KIRKKOHERRANVIRASTO suljettu ma 20.8 . ja pe 24.8.  Avoinna muulloin normaalisti ma, ti, to ja pe klo 9-13, Puh 08-4598500.

EU:n tietosuoja-asetus

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan kaikissa EU-maissa 25.5.2018 lähtien. EU:n yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa rekisterinpitäjiä informoimaan rekisteröityjä henkilötietojen käsittelystä sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Haapaveden seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Haapaveden seurakunnassa.