Haapaveden seurakunnassa on haettavana

SUNTION OSA-AIKAINEN (80 %) TOIMI

Tehtäviin kuuluvat suntion palvelutehtävät jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, osallistuminen hautaamiseen ja hautausmaan hoitoon sekä seurakunnan kiinteistöjen huoltoon.

Haemme työntekijää, jolla on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön työkokemus. Arvostamme sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, joustavuutta, vastuullista työotetta ja sitoutumista kirkon tehtävään.

Haapaveden seurakunnassa on kirkko ja seurakuntakeskus, siunauskappeli ja leirikeskus sekä nuorisotila Arkki.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa khra Mauno Soronen, 044-3598516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., talouspäällikkö Sirpa Salo, 044-7275515, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa to 15.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi, kuoreen merkintä ”suntio” tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

EU:n tietosuoja-asetus

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan kaikissa EU-maissa 25.5.2018 lähtien. EU:n yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa rekisterinpitäjiä informoimaan rekisteröityjä henkilötietojen käsittelystä sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Haapaveden seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Haapaveden seurakunnassa.

Pihapelejä Myyrilässä

Myyrilän kahvilaa pyörittävät yhdistykset järjestävät to 31.5. klo 17.30 - 19.30 Peli-illan Myyrilän pihamaalla, sateen sattuessa ohjelmaa sisällä.
Kahvipannu on myös kuumana. Vapaa pääsy - tervetuloa!

Juhannusasiaa hyvissä ajoin!

Lähetystyön perinteiset JUHANNUSMYYJÄISET on  Ke 20.6.2018 klo 17.00
Haapaveden seurakuntakeskuksessa

Myytävänä juustokeittoa 8 e/ l ja leivonnaisia, arvontaa!

Varmista juustokeiton saanti
Varaus keittiöltä 13.6. mennessä p.044 7277 518 tai virastosta 044 3598 500. Tuo oma astia keittiölle tai virastoon ennen myyjäisiä (teippaa nimesi ja toivottu litramäärä astiaan!).

Talkoot 18 - 20.6. keittiöllä: Tervetuloa rohkeasti mukaan uudetkin talkoolaiset. Tehtäviä on monenlaisia ja vapaaehtoisten apu on todella tärkeää.

Lahjoitukset tervetulleita! Haluatko osallistua myyjäisiin, mutta et pääse talkoisiin? Olemme kiitollisia erilaisista lahjoituksista esim. jauhot, sokeri, kananmunat, raparperi, kuivakakut, arpavoitot ym.

Kiitos tuottajille ja meijerille: Haapaveden tuottajat ovat auliisti lahjoittaneet maitoa jo vuosien ajan juhannusmyyjäisiin. Samaa toivomme tänäkin kesänä. Lämmin kiitos tuottajien lisäksi myös Valiolle, Pohjolan Maidolle ja maitokuskille yhteistyöstä!

Myyjäisten tuotto: Lähetystyön hyväksi kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta

Lisätietoja juhannusmyyjäisistä lähetyssihteeriltä puh. 044 3598 523.

Päiväkerhot jatkuvat syksyllä

Päiväkerhot päättyvät viikolla 20 ja jatkuvat jälleen syksyllä.

ILMOITTAUTUMINEN PÄIVÄKERHOIHIN:
Syksyn päiväkerhoihin voi ilmoittaa 4-5 -vuotiaita lapsia 14.8.2018 klo 10-16 välisenä aikana.
Puh. Kristiina 044 77277 534, Maarit 044 3598 523

Syksyn päiväkerhot alkavat viikolla 35 eli 27.8. 2018