KIRKON KEITTO 13.2.2020 klo 11-12

Haapaveden seurakunta alkaa kerran kuussa järjestää yhteisöllisen aterian. Ateria on saanut nimekseen Kirkon Keitto. Aterian tavoitteena on muun muassa torjua yksinäisyyttä. Keitolle kutsutaan erityisesti heitä, jotka kokevat, että heillä on ateriaseuraa harvoin, jos koskaan. Ateria on tarkoitettu myös työssäkäyville.

Kirkon Keitto järjestetään kevään 2020 aikana neljä kertaa alkaen 13. helmikuuta. Ateriapäivä on torstai klo 11-12. Tähän aikaan ateria palvelee myös kerhoväkeä lapsista vanhuksiin.

Seuraavat kerran to 19.3, to 14.5.  Su 26.4. Huhtikuun ateria on sunnuntaiaamuna kirkkopuuro ennen perhekirkkoa

Yhteisöllisen aterian taustalla on seurakuntalaisten toive kokoontua yhteen.

Keitto on sananmukaisesti keitto lisukkeineen, mutta myös muuta. Ateria alkaa aina ruokarukouksella. Aterialla voi viipyä vain hetken. Ne joilla on enemmän aikaa, voivat viipyä myös yhteisessä laulussa ja rukouksessa. Ruoasta peritään parin euron maksu. Alle kouluikäiset lapset syövät ilmaiseksi.

Kirkkoherranvirasto avoinna

KIRKKOHERRANVIRASTO Avoinna : ma, ti, to ja pe klo 9-13  (keskiviikkoisin suljettu)  Puh 08-4598500.

Ympäristödiplomi

kirkon ympäristödiplomi

Kirkkohallitus on myöntänyt Haapaveden seurakunnalle ympäristödiplomin 20.12.2018

EU:n tietosuoja-asetus

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan kaikissa EU-maissa 25.5.2018 lähtien. EU:n yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa rekisterinpitäjiä informoimaan rekisteröityjä henkilötietojen käsittelystä sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Haapaveden seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Haapaveden seurakunnassa.