Lähetystyö

"Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille." Mark. 16:15

Senegal 2010

Lähetystyö lähtee läheltä. Lähetystyöllä on monet kasvot ja monta muotoa.

Myyrilän kahvila sijaitsee terveyskeskuksen vieressä.
Myyrilä on
avoinna arkisin ma-to. Lähetystyön käsitöitä on  myynnissä Myyrilässä, jossa lähetysväen kahvitusvuoro on keskiviikkoisin. Uusia talkoolaisia toivotaan kahvitusrinkiimme mukaan!

Ompeluseuroja on kerran kuussa Myyrilässä ks. kirkollisista

Naistenpiiri  tiistaisin seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa klo 18-20 (käynti päiväkerhon ovesta). Iltateetä ja jutustelua. Vapaaehtoinen teeraha Sansalle, Naiset toivon lähteellä -ohjelmiin Intiassa.

NIMIKKOTYÖ

Haapaveden seurakunnalla on kaksi nimikkosopimusta Suomen Lähetysseuran kanssa:

• terveydenhoitotyö Nepalissa
  • Marko Hanslian, pulaarin kielinen VT:n käännöstyö Senegal/ Suomi

Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kanssa: nimikkolahetti Sakari Heinonen, joka lähti maaliskuussa 2016 SAT-7 työhön Kyprokselle

Suomen Luterilaisen Evakeliumiyhdistyksen kanssa: Sinikka ja Martti Arkkila Keniassa

Nuorten lähetyskohteet:

• kummioppilas Suborna Kerketa Bangladeshista. Suborna on 2011 syntynyt tyttö ja opiskelee tällä hetkellä Uzirpurin koulussa alaluokalla.
  • Pia ja Mikko Pyhtilä + lapset Anna, Iita, Lilja ja Eeli Tansaniassa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., osoite Tansaniaan:  P.O. BOX 976, Mwanza, Tanzania.

Lisäksi tuemme:

• Naisten piiri tukee Medialähetysjärjestö Sanansaattajien kautta Naiset toivon lähteellä radio-ohjelmia Intiassa
  • Lähetystorin tuotosta puolet ohjaamme Inkerin kirkon työlle Harlun srk:ssa Uusheräyksen kautta

Haluatko sinä tukea lähetystyötä? Tule mukaan vapaaehtoistyöhön! Talkootyössä on jatkuvasti paikkoja. Vapaaehtoisten apu on tosi tärkeää varsinkin myyjäisjärjestelyissä ja lähetystorilla. Lipaskeräyksiäkin meillä on silloin tällöin.

Voit tukea lähetystyötä myös taloudellisesti. Voit lahjoittaa tukesi joko oman seurakunnan lähetystyölle tai Suomen kirkon lähetysjärjestöille kotiseurakunnan tilin kautta: Haapaveden seurakunta 502904 - 225351. Kirjoita viitteeseen mihin haluat tukesi ohjattavan!

• Munkkimarkkinat  vapun tienoilla
  • Äitienpäivä- / isänlounas (vuorottelemme diakoniatyön kanssa)
  • Juhannus- ja joulumyyjäiset
  • Lähetystilaisuuksia vuoden varrella kodeissa tai seurakunnan tiloissa
  • Kauneimmat joululaulut kirkossa
  • Rovastikunnan toiminta mm. lähetyspyhä
  • Lähetyskynttelikkö kirkossa
  • Adressi- ja korttimyyntiä
  • Kouluvierailut
  • Naistenpiiri ti klo 18 seurakuntakeskuksessa - seuraa kirkollisista mahdolliset muutokset

Materiaalilainaamo: lähetystyötä ja kohteita esittelevää materiaalia, videoita, lehtiä ja esitteitä voi lainata lähetystoimistosta

TYÖNTEKIJÄT:

Maarit Salmikangas, lähetyssihteeri/ lastenohjaaja puh. 044-3598 523.
Jari Lehto, lähetyspappi, kappalainen, 040-3598 526