Leirikeskus

hammasniemiLeirikeskus Hammasniemi
Leiritie 1, 86680 Vatjusjärvi. (entinen osoite: Hammasniementie 175, 85580 Vatjusjärvi)

Hammasniemen leirikeskus Vatjusjärven rannalla tarjoaa ajanmukaiset majoitus- ja ravitsemuspalvelut. Tarjolla on luonnonkaunis ja oivallinen retki, leiri- ja juhlapaikka esim. eläkeläisten  ym. ryhmien retkille, luokkaretkille, leiririppikoululle kuin myös erilaisille yhdistysten ja yksityisten juhlatapahtumille.

Sopimuksesta järjestämme myös ruokailut leireille. Ajanmukainen keittiö pystyy palvelemaan  isonkin ryhmän  tarpeet hyvin joustavasti. Hammasniemen keittiöhenkilökunta ottaa tarkasti huomioon esim. erilaiset ruokavaliot ja ruoka-allergiat.

Majoitustiloja on sekä uudella että vanhalla puolella ja erilaisia oleskelutiloja on useita. Myös rantasauna ja uintimahdollisuus kesällä ja talvella antavat hyvät edellytykset rentoutumiseen vaikkapa koulutuspäivän päätteeksi.

Leirikeskuksessa on myös AV-varustus käytössänne sopimuksen mukaan.

Pyydä rohkeasti tarjoustamme, palvelemme mielellämme!

puh. (08) 4598 500
fax: 450 842

leirikeskus4
Uusi päärakennus ja majoitustilat ovat valmiina palvelemaan niin nykyisiä, kuin uusiakin käyttäjiä. Taustalla vanhempi rakennus.

leirikeskus1
Uusi päärakennus ja alla uusi ruokasali.
leirikeskus2

leirikeskus6
Uusi majoitusrakennus, jonka päässä on myös oleskelutila, sekä oma minikeittiö käytävällä.
leirikeskus5

Haapaveden seurakunnan toimesta leirikeskuksessa järjestetään: lapsi-, varhaisnuorison-, nuorten-, perhe-, äiti-lapsi- ja vanhusten leirejä sekä paljon muutakin toimintaa.
Tervetuloa mukaan seurakunnan omille leireille. Katso lisätietoja esim. kirkkollisista ilmoituksista tai ajankohtaista palstalta.

Luonnonläheisyyttä ja rauhallisuutta

Luonnonläheisyys ja rauhallinen ympäristö takaavat ikimuistoiset leiripäivät Hammasniemessä.
vene

Sopimuksesta järjestämme myös ruokailut leireille.
Uusi ajanmukainen keittiö pystyy palvelemaan isonkin ryhmän tarpeet hyvin joustavasti.
Hammasniemen keittiöhenkilökunta ottaa tarkasti huomioon, esim. erilaiset ruokavaliot ja ruoka-allergiat.
Majoitustiloja löytyy sekä uudelta, että vanhalta puolelta ja erilaisia oleskelutiloja on useita.

Leirikeskuksessa on myös riittävä AV-varustus käytössänne sopimuksen mukaan.

leirikirkko1
Haurtaushetkiin on tarjolla oma leirikirkko alttareineen.

huone1
Uusi 2-hengen huone.

Tervetuloa Hammasniemeen kesällä ja talvella, läheltä ja kauempaakin.