logo

Ajankohtaista

Viikko-toiminta jatkuu

PÄIVÄKERHOT JA PERHEKERHO JATKUVAT VIIKOLLA 3/2018 !

NAISTENPIIRI jatkuu jälleen tiistaina 9.1.2018 klo 18 kokoushuoneessa.

MYYRILÄN KAHVILA avaa ovensa ma 8.1.2018. Kahvila on avoinna ma-to klo 9-14. Lähetystyön kahvitusvuoro keskiviikkoisin. Tervetuloa kupposelle ja porisemaan!

Hyvää alkanutta vuotta!

Kirkkoherranvirasto avoinna

 

KIRKKOHERRANVIRASTO avoinna ma, ti, to ja pe klo 9-13 . puh 08-4598500 tai 044-3598500. Viikolla 52, virasto avoinna to 28.12. klo 9-13 pe 29.12. klo 9-12

 

 

Tutustu mobiilikirkkoon

Oletko tutustunut vielä mobiilikirkkoon? Helsingin seurakuntayhtymän tarjoma mobiilipalvelu antaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja sanan kuuloon. Sovelluksesta löytyy mm. lohdun sanoja, Raamattu- ja virsihaku, tietoa jumalanpalveluksen kulusta ja kirkkovuodesta. Bongaa kirkko-kuvaketta klikkaamalla löytyy jopa kirkkobongarin etikettiohjeita. Käy tutustumassa!

http://www.mobiilikirkko.fi/

Kalajoen rovastikunnalle omat verkkosivut

Kalajoen rovastikunnan seurakunnat ovat saaneet omat verkkosivut.

Seurakunnilla on paljon yhteistä toimintaa ja yhteisiä työntekijöitä erityisnuorisotyössä, perheneuvonnassa, palvelevassa puhelimessa ja sairaalasielunhoidossa. Uudet sivut palvelevat erityisesti näitä työaloja ja toimivat yhteisenä sivustona seurakuntien yhteistyölle ja –toiminnalle.

Klikkaapa katsomaan löytyisikö rovastikunnan alueelta sinulle kiinnostava tapahtuma tai tilaisuus http://www.kalajoenrovastikunta.fi/etusivu

Kalajoen rovastikunnan logo 2