Suomi 100-konsertti su 3.12.2017 klo 15 kirkossa

Suomi 100-konsertti, Haapaveden kirkossa sunnuntaina 3.12. klo 15; Suomi 100 -juhlakuoro,  Esiintymässä Jokihelmen opiston ja Jokilaaksojen musiikkiopiston oppilaat ja kaikki muutkin halukkaat lapset ja nuoret. Kuoroa säestää Haapaveden kamariorkesteri ja konsertit johtaa Timo Hannula. Laulut sovittavat kuorolle ja orkesterille Sanna Ahvenjärvi ja Tapio Lappalainen.

Syyskonsertti su 19.11.2017

Syyskonsertti Paakkilan hyväksi srk-keskuksessa su 19.11 klo 14

Ohjelma 10€ sis. kahvitarjoilun konsertin jälkeen.

Konsertissa mm. Kirkkokuoro ja Veteraanilaulajat.

Virkisty seurasta ja sanasta

Myyrilän kahvila on jälleen avoinna. Lähetysväen kahvitusvuoro on keskiviikkoisin klo 9 - 14. Uusia talkoolaisia toivotaan mukaan! Käypä kahvilla ja muistele museon puolella. Myynnissä myös yhdistysten ja lähetystyön kivoja käsitöitä vaikka lahjaksi tai tuliaisiksi.

Naistenpiiri tiistaisin pienryhmähuoneessa klo 18  Iltateetä ja jutustelua. Vapaaehtoinen teeraha Sansalle, Naiset toivon lähteellä -ohjelmiin Intiassa. Huom. viikolla 43 ei naistenpiiriä

Tänään on tasauspäivä

Tule mukaan tasaamaan. Oheisesta Suomen Lähetysseuran linkistä saat lisätietoa miten voit osallistua.