Tänään on tasauspäivä

Tule mukaan tasaamaan. Oheisesta Suomen Lähetysseuran linkistä saat lisätietoa miten voit osallistua.

Ulkoilutapahtuma su 10.9.2017 klo 13

Su 10.9.2017 Kävele naiselle ammatti –kampanja,koko perheen ulkoilutapahtuma. Lähtö kirkon pihasta kello 13 alkuverryttelyn jälkeen. Kävelymatkavaihtoehdot reitinvetäjän johdolla: 6 km, 3 km ja 1 km. Kampanjaan voi osallistua vapaavalintaisella summalla (lipaskeräys lähtöpaikalla). Kävelyltä paluun jälkeen kirkon pihassa mehu- ja suolapalatarjoilu.  VPK paikalla esittelemässä paloautoa ja täyttämässä ilmapalloja.

Visuaalien draamakonsertti la 30.9.2017 klo19 kirkossa

Reformaation juhlavuoden kunniaksi Puhdas Armo visuaalinen  draamakonsertti Haapaveden kirkossa la 30.9.2017, ohjelma 10 e.

Lauluyhtye Singet Ensemble Teppo Lampelan johdolla. Ohjelmistossa Bachin suvun musikkia, Lutherin teksteihin perustuvia monologeja sekä nykyvalokuvia. Mukana soitinyhtye.

Rippikouluun ilmoittautumiset

Koululla jaetaan viikolla 35 vuoden 2018 rippikouluun ilmoittautumislomakkeita, palautus uskonnonopettajalle tai kirkkoherranvirastoon

Ryhmäjaon jälkeen laitamme rippikouluun ilmoittautuneille kutsun infotilaisuuteen kirkkoon, jossa jaetaan rippikoulukortit ja suntion avustuvuorot/koledinkantovuorot