Tietoa seurakunnasta

Seurakunta on julkisyhteisö, jonka toimintaa johtaa ja valvoo kirkkovaltuusto. Kirkkovaltuusto on antanut käytännön toiminnan johtamisen kirkkoneuvostolle.

Lisäksi eri työmuodoilla (lapsi-, nuoriso-, diakonia sekä lähetys- ja evankelioimistyö) on omat johtokunnat.

Kirkkoherranvirasto antaa erilaisia jäsen-rekisteriin ja toimituksiin liittyviä palveluja seurakuntalaisille. Taloustoimisto hoitaa seurakunnan varojen käyttöä.

Tiedottamisesta vastaavat hallinto ja kaikki työntekijät. Seurakunnalla on oma tiedotuslehti, Seurakuntaviesti.

Ilmoituksia tapahtumista julkaistaan maanantaisin Pyhäjokiseudussa, keskiviikkoisin Kalajokilaaksossa ja torstaisin Haapavesi-lehdessä sekä näillä seurakunnan omilla internetsivuilla.